Jaren 30 woning Bunnik

Het interieurontwerp project is afgerond en is mooi geworden! De klant uit Bunnik hadden een huis gekochten en wisten van te voren dat er veel aan gedaan moest worden. Van boven tot en met beneden was er met de stijl al vanaf de jaren 70 niet veel mee gedaan. Aan mij vroegen ze of ik met hen mee door het huis wilde lopen en zeggen wat ik anders zou doen. Dat was erg leuk. Als eerste toen we binnen kwamen stond daar midden in de kamer een wand met een dichte open haard wat zij erg mooi vonden en graag wilden behouden, zeker mooi als je de woonkamer kunt scheiden van de achterkamer maar ik heb er een doorkijkhaard van gemaakt. Dit verruimd de kamer en er zijn meer zichtlijnen, vanuit de bank kijk je door de open haard heen naar de serre, keuken en de tuin.
Ik ben daarna aan de slag gegaan en heb tekeningen gemaakt voor de keuken en de haard. de keuken wasdicht en hebben we open gebroken zodat daar een eiland kon komen. Het aanrecht tegen de vaste muur heb ik door laten lopen in de aanbouw als een zwevende kast hierdoor lijkt de keuken langer en in de aanbouw hangt het dressoir wat een eenheid vorm met de keuken. Ook de verlichting heb ik geplaatst en heeft een mooi effect. Een paar armaturen hebben ze meegenomen naar het nieuwe huis. Zoals het lampje van Colorique wat zij voorheen boven de eettafel hadden hangen. Dit hanglampje heb ik nu bij de bank laag in een hoek geplaatst. Doordat het dicht tegen de muur hangt is het een echte i-catcher geworden.(zie foto)