Woonkamer monumentaal parochiehuis

 

In de prachtige voormalige pastorie heb ik de woonkamer mogen aanpakken. In het midden van de kamer zit een open haard met schouw waar de eigenaren hun bank bij gezet hadden. ze vonden dat ze er geen sfeer in kregen en dat de kamer, die lang en smal is, geen één geheel was. naast de schouw stond op een kist de televisie. De bedoeling van de kamer was om de sfeer goed te krijgen en te zorgen dat er een nieuwe bank kwam waar je lekker in kan ploffen om tv te kijken, de kunstwerken die ze hebben een mooie plek te geven en en een oplossing voor de televisie.

Door aan de schouw een stalen open wandkast op maat te maken heb ik de schouw opties verlengt waardoor de televisie een goede plek heeft gekregen en niet te veel opvalt, de prachtige kunstwerken een mooie plek hebben gekregen en de kamer hierdoor één warm geheel is geworden.

Boven de schouw heb ik messing stuc laten aanbrengen!