Interieur project Bunnik

 

Een woonhuis in Bunnik uit de jaren 70 heeft een grote renovatie gehad. Er is een uitbreiding gekomen van de 1e en 2e verdieping waar ik voor de begane grond en de 2e verdieping interieurontwerpen gemaakt heb. Op de begane grond ging het om de indeling en ontwerp van de keuken en bijkeuken, bij de entree een garderobekast en in de woonkamer de bestaande haard te vervangen voor een modern haardmeubel.  In de woonkamer is een gedeelte voor de kinderen die door moderne En-Suite deuren gesloten kan worden maar door het glas wel de transparantie behoudt. Op de 2e verdieping heb ik een hele nieuwe situatie gecreëerd, heb gekeken waar de badkamer met daarnaast een fitness en sauna ruimte geplaatst kan worden onder een schuine kap en in de slaapkamer een inloopkast met doorgang naar het ‘washok’.

Met dit totaalplan is er gezorgd voor ruimte, een mooie stoere en natuurlijke materialen. Het jaren 70 huis is omgetoverd naar een moderne villa.

 

 

Neem ook eens een kijkje op mijn Instagram account!