Renovatie project in Nieuwaal

Het leuke van dit project was dat de hele benedenverdieping omgegooid mocht worden.

Wat toen de woonkamer was werd de keuken en andersom. De opdrachtgevers hadden al een paar ideeën wat ze wilden, alle verwarming eruit en vloerverwarming erin met een betonlook keramische tegel en het moest open en ruimtelijk zijn, zoveel mogelijk deuren en muurtjes weg. De constructeur heeft gekeken wat er mogelijk was en net op de plek waar ik een doorkijk haard had bedacht zou dat niet kunnen maar daar was wel een oplossing voor, er werd een I-profiel geplaatst in een vierkant om de vloer en plafond goede steun te geven.

Verlichting en een stalen wand langs de trap met dubbele stalen deuren naar de gang toe zijn ook van mijn hand met de kastenwand in de gang. Jammer genoeg staan de stalen deuren niet op de foto omdat ze toen nog niet geleverd waren maar in een visueel beeld -render beeld is het goed te zien. Via de link naar Instagram zie je een filmpje wat ik getekend heb.

Op Instagram kun je me ook vinden. Zie hier het renovatie project.